Szeretnék köszönetet mondani az Orthopedica klinika vezetőjének, de az orvosok és ápolók egész csapatának is. A tartózkodásom alatti ellátás kiváló volt, beleértve az étkezést, a szoba tisztaságát és az ápolók hozzáállását. A műtét eseménytelenül zajlott, és 5 nap múlva már otthon voltam. Amíg a kórházban voltam, elkezdtem a rehabilitációt, és hat hónappal később már azt sem tudtam, hogy műízületem van. Sok köszönet és csodálatom az elvégzett munkáért a klinika minden orvosának és munkatársának jár.

Klára (1944) csípőprotézis

Hosszú ideig térdproblémám volt, és az egyre fokozódó fájdalom miatt kénytelen voltam kórházba menni, hogy pontos diagnózist és kezelést kapjak. Magánkórházat szerettem volna, és egy barátom ajánlására utánanéztem a Clinica Orhopedicáról szóló információknak. Neki volt a leghosszabb tapasztalata és nagyon jó referenciái a piacunkon. Az első vizsgálatot négy nap alatt elvégezték, és az egész személyzet nagyon segítőkész volt. Az orvos ízületcserét javasolt, mert az ízületem annyira eldeformálódott, hogy nem lehetett megmenteni. Egy év elteltével mindenkinek köszönetet mondhatok a klinikán és örülök, hogy őket választottam. A kórházi tartózkodás rövid volt, a környezet tiszta és hangulatos, maga a műtét pedig remekül sikerült. Az egész klinikának csak a legjobbakat kívánom az elkövetkezendő években.

Estera (1959) térdprotézis

Szeretném kifejezni hálámat különösen az Orthopedica klinika vezetőjének, de a sebészek és ápolók egész csapatának is. Az ellátás ebben a kis kórházban kiváló volt, még a műtét is zökkenőmentesen zajlott, és 5 nap után már otthon voltam. Mankók segítségével lassan újra járni kezdtem, és 3 hónappal a műtét után már el is tehettem őket. Nagyon szépen köszönöm, és mindenkinek ajánlom ezt a klinikát.

Katarína (1958) csípőprotézis

Aktív sportolóként gyerekkorom óta futok, és minden napra jutott valamilyen sporttevékenység. Egy szerencsétlen esés során a pályán elszakadt a meniszkusz a jobb térdemben, és gyors segítségre volt szükségem. A barátaim ajánlották az első ortopédiára szakosodott klinikát, és azonnal felhívtam őket, be tudtam jönni, és egy héttel később megműtöttek. Egy napot feküdtem, és egy hónappal később már aktívan sportolhattam. Köszönöm szépen az egész klinikának a szuper hozzáállást és törődést.

Samuel (1991) szakadt meniszkusz

A Clinica Orhopedica-t a neten találtam meg, és nem bántam meg a pénzt, amit elköltöttem, mert a kórház egész környezete, a műtő és az egész orvosi csapat rendkívül profi volt. Örülök, hogy végre találtam egy olyan intézményt, ahol a beteg az első, és minden szolgáltatás megfelelt a felszámított összegnek, és három nap után hazamehettem. Köszönöm a kórház minden dolgozójának és további sok sikert kívánok.

Nina (1989) térdprotézis

Szeretném megköszönni a Clinica Orthopedica magánklinika minden dolgozójának, orvosának és ápolójának a kiváló ellátást, amelyet rövid ott tartózkodásom alatt nyújtottak. Ilyen kedves, segítőkész és előzékeny hozzáállással eddig még nem találkoztam az egészségügyben. Elmondhatom, hogy a beavatkozás egy szuperül felszerelt műtőben történt, és az azonnali rehabilitáció nagyon sokat segített abban, hogy a térdem teljesen rendbe jöjjön. Tényleg nincs panaszom, és nagyon hálás vagyok a segítségért és a gondoskodásért.

Anton (1946) térdprotézis

Sok éven át a gerincemmel, de az ízületeimmel és az egész mozgásszervi rendszeremmel is problémáim voltak a munkám miatt. Ahogy öregedtem, a fájdalom már egy egyszerű sétánál is egyre erősebb lett, és csak mankó segítségével tudtam járni. Az injekciók, a gyakorlatok és a különböző pakolások vagy az elektroterápia már nem használtak. Szerettem volna megszabadulni a mozgáskorlátozástól, és legalább részben minimalizálni a hátamban és az ízületeimben jelentkező fájdalmat. Olyan kórházat kerestem, ahol rövid időn belül tudnak segíteni rajtam. Korábbi kollégáim és ismerőseim köréből értesültem egy ortopédiai magánklinikáról, amelyet személyesen is felkerestem. Utánanéztem az ott dolgozó orvosoknak, valamint a környezetnek és a nyújtott szolgáltatásoknak. Lenyűgözött a barátságos személyzet és az orvos professzionális hozzáállása, aki elvégzett egy első vizsgálatot, ahol megállapította, hogy a porckorongjaim elmozdultak. Két héten belül megműtöttek, és három hónap múlva már le tudtam tenni a mankóimat. Köszönöm a klinika minden dolgozójának, hogy lehetővé tették számomra, hogy mankó nélkül járjak.

Milada (1946) porckorongműtét

Egy örökletes ízületi deformitás miatt 3 évvel ezelőtt kénytelen voltam olyan klinikát keresni, amelyik segít nekem és kicseréli a jobb csípőízületemet. Egy nagyon jó barátom már átesett egy ilyen műtéten, és nagyon boldog volt, úgy járt, mint fiatal korában, és képes volt kedvenc túrázási tevékenységét folytatni. Az ő ajánlására jelentkeztem be egy pozsonyi magánklinikára, és elmondhatom, hogy a vizsgálattól a műtét utáni ellátásig minden tökéletes volt. Köszönöm az orvosoknak és a klinika teljes személyzetének a szuper ellátást, és csak boldog ügyfeleket kívánok a jövőben.

Laura (1965) csípőprotézis

Nagyon örülök, hogy az Orthopedica magánklinika orvoscsoportját választottam, és mindenkinek köszönöm a nagyszerű ellátást és a sikeres műtétet. Alig tudtam már járni, és az ízületi csere után hihetetlenül megkönnyebbültem, és a lábam majdnem úgy működik, mint fiatalon. Ha valaki olyan klinikát keres, ahol néhány hét alatt megoldható egy ortopédiai probléma, akkor mindenképpen ajánlom az Orthopedica magánklinikát.

Stanislav (1942) térdprotézis

Szeretnék köszönetet mondani az egész személyzetnek és különösen az ortopédiai magánklinika orvosainak, ahol műízületet kaptam, egy titániumot, és így újra fájdalommentesen tudtam járni. Nagyon dicsérem a klinika egész környezetét, a segítőkészséget a recepción és az orvosok, különösen a főorvos segítőkész hozzáállását. A műtét mindössze 2,5 órát vett igénybe, és szerencsére nem voltak műtét utáni nehézségeim. Rögtön a klinikán lassan rehabilitálódtam, és három nap múlva hazaindultam. Bátran ajánlom ezt a klinikát mindenkinek, akinek fontos az egészsége és megengedheti magának, hogy a kiváló, magas színvonalú ellátásért felárat fizessen.

Adam (1951) csípőprotézis