A szokásos orvosi eljárások mellett röntgenellenőrzés alatt alkalmazott injekció terápiát használunk, különösen az ideggyökerek és a nehezen hozzáférhető ízületek esetében. A gyulladások és a sérült ízületek kezelésére vérplazmát és vérkészítményeket, gyulladáscsökkentő injekciókat és ízületen belüli táplálást alkalmazunk. Az egyes ízületeknél a legkorszerűbb ortéziseket használjuk.

Lökéshullám terápia

Ezt a terápiát jelenleg az egyik legfejlettebb szike nélküli módszernek tartják. A sérült porccal rendelkező ízületeken alkalmazzák a vérellátás és a regeneráció fokozására. A gerincfájdalmaknál is célt szolgál az izomfeszültség enyhítésére. Hatékony és fájdalommentes hatást gyakorol az idegvégződésekre. A nagyenergiájú hullám serkentheti a csontképződést és különösen elősegítheti a szövetek regenerációs folyamatait. Ez a terápia hatékony az izomfeszültség csökkentésében és a meszesedés felszívódásában.

Vérplazma kezelés

A kezelés célja a regeneráció és a gyulladáscsökkentés. Fájdalmas ízületi porckárosodás, sportkárosodott izom inak vagy szalagok esetén alkalmazzák. Ez a természetes fehérjeoldat mellékhatásoktól mentes. A gyulladás elnyomása és a porc- vagy szalagregeneráció fokozása érdekében ambulánsan, közvetlenül az izomköteg vagy az ízület sérült helyére alkalmazható.

Rehabilitáció

A rehabilitáció az elektroterápiás ultrahanggal végzett fizikoterápia. Többnyire lágy technikákat és manuális terápiát, motoros sínt alkalmazunk az ízületek mozgékonyságának javítása érdekében, valamint egyéni gyakorlatokat a pácienssel a mobilitás javítása és az izmok erősítése érdekében.

Akut ellátás ambuláns órákban

Abban az esetben, ha egy páciens olyan sportsérülést szenvedett, amelyet azonnal kezelni kell, készen állunk arra, hogy nálunk kezeljük. A kórházunk által nyújtott orvosi szolgáltatási lehetőségek keretein belül azonnali ellátást biztosítunk a sérülések esetén.