Pro Vitae

Spineclinic

Átfogó rehabilitációs intézmény. Átfogó rehabilitációs ellátást kínálunk teljes körű diagnosztikával és rövid távú rehabilitációs tartózkodás lehetőségével. Független rehabilitációs intézmény vagyunk, több mint 10 éves tapasztalattal az első ortopédiai szakkórházban. Fő hangsúlyt fektetünk a kezdeti, trauma utáni és különösen a műtét utáni rehabilitációra, mind sportsérülések, mind műízületi műtétek, mind gerincműtétek után.

Dr. Martin

A fogorvosi rendelő szíve, annak garanciája és inspirálója Doc. MUDr. Martin Tvrdoň CSc. A Dr. Martin klinika sokéves tapasztalattal rendelkező, specializált fogorvosokból álló csapattal rendelkezik, amelynek köszönhetően Ön garantáltan kiváló ellátást kap tisztességes áron. A cél azonban az, hogy sokkal többet nyújtson Önnek, hogy amikor ellátogat a Dr. Martin Fogászati Klinikára, úgy érezze, mintha az ÖN fogorvosánál lenne.

FC ŠTK FLUMINENSE ŠAMORÍN | FC ŠTK 1914

Az FC ŠTK 1914 ŠAMORÍN a fiatal labdarúgók nevelésére összpontosít, és segíti a gyermekek és serdülők szociális, kulturális és szellemi képességeinek fejlesztését. A Szlovák Labdarúgó Szövetség szervezeti struktúrájába tartozik a nyugat-szlovákiai régióban.

LOVE4TENNIS DOMINIKA CIBULKOVA ACADEMY

A LOVE4TENNIS DOMINIKA CIBULKOVA ACADEMY Európa egyik legjobb teniszakadémiája. Edzésprogramokat kínál 3 éves kortól a profi játékosokig. Szlovákiai Daviscup és Fedcup játékosok nőttek fel és edzenek a teniszakadémián. Eddz profikkal és váltsd valóra tenisz álmaidat.