MERT A MOZGÁS ÉLETET JELENT…

Klinikánk legnagyobb előnye a felnőtt betegek mozgásszervi rendszerének valamennyi betegségére való szűk körű szakosodás, valamint a gyors és kiváló diagnózis, kezelés és orvosi ellátás átfogó feltételeinek megteremtése.

A kórház tevékenységének teljes szervezése, valamint a speciálisan képzett személyzet, a technikai felszereltség és a sebészek szakosodása egyetlen orvosi szakterületre összpontosít, teljes komolysággal és a legnagyobb szakmai hozzáértéssel. Szakorvosaink éjjel-nappal az Ön rendelkezésére állnak. Tudják, hogy az Ön egészsége és jóléte fontos – ezért a diagnosztikai és kezelési folyamat során a betegek számára telefonos orvosi ügyeletet biztosítunk.

MIÉRT A CLINICA ORTHOPEDICA?

Tradíció és tapasztalat

2005 óta számtalan beteget kezeltünk, és orvosi csapatunk közel 10 000 sikeres műtétet hajtott végre.

Professzionalizmus és szakértelem

Az ortopédiai rendezvények középpontjában állunk, követjük az orvosi anyagok és eljárások legújabb trendjeit, részt veszünk a legfontosabb és legrangosabb európai és világkongresszusokon. Képzőközpont vagyunk a Károly Egyetem Orvostudományi Karának ortopéd sebésznek készülő orvosai számára, és képzési központ vagyunk olyan ortopéd szakorvosok számára, akik a műízületi sebészetben szeretnék fejleszteni tudásukat az USA-ból származó Zimmer, a műízületek világvezető gyártója támogatásával. 2016-ban a világhírű Zimmer Biomet márka műízületi sebészeti képzési központjává váltunk.

Környezet

A kórházunk által a betegeinknek nyújtott kényelemmel megfelelünk az igényes szállodai létesítmények kritériumainak, anélkül, hogy megfeledkeznénk az Ön biztonságáról és a munkánk minőségéhez szükséges feltételekről. Az ellátást kiválóan felszerelt helyiségekben biztosítjuk. A legmagasabb minőségű szupersteril műtővel rendelkezünk, amely Szlovákiában a lehető legmagasabb sterilitási fokot éri el, a legmodernebb műszerekkel és a szakterületük legjobb szlovákiai és nyugat-európai szakembereinek garanciájával. Referenciahelyszín vagyunk az egyik vezető amerikai orvosi cég számára a sebészeti technológia területén, valamint egy vezető európai cég számára is, amely a porcbetegségek kezelésével foglalkozik.

Felszereltség és idő

Munkahelyünk a legújabb generációs műízületeket alkalmazó műtétekre összpontosít. A világ egyik legnagyobb márkájának röntgen- és ultrahang diagnosztikai berendezéseivel rendelkezünk. Kórházunkban található egy egyedülálló mágneses rezonanciás képalkotó készülék, amely az ízületek és a mozgásszervek célzott vizsgálatát célozza. Röviden, minden szükséges berendezéssel rendelkezünk ahhoz, hogy csökkentsük a diagnózis és a kezelés idejét.